Saturday, 31 December 2011

welcome 2012


yuuhuu...SELAMAT TAHUN BARU semua..wah,korang nampak cam hepy jer kan sambut tahun baru nie..haha..bgus2...goodbye 2011,welcome 2012..haha...agak2nya apa azam korang yntuk tahun baru nie ea?mesti banyak kan?apa tak nya yang tahun dulu pon tak sempat nak capai,so bawak ke tahun nie jadi banyak lah kan?hahah..aku pon cam tu gak..huhu..impian aku tahun nie nak kawin..haha..tak ada lah gurau jer..azam aku tahun nie nak mantapkan diri aku dari segala segi..perghh ayat..cam tak boleh blah jew kan?tapi nak buad cam ner dah tu yang aku impikan...haha..aku harap tahun nie tahun bawak tuah bagi aku..yup!hopefully lah kan..

Friday, 30 December 2011

aku rindu korang...


bila lagi ku jatuh cinta

menarik kan topik nie??korang mesti suka kan..huhu..(aku pon sama)..korang mesti pernah kecewakan dalam bercinta..sama lah dengan aku..huhu..tapi lepas break rasa sepi jer,sunyi sangat2 kan..mm..hati pulak selalu tertanya2 bila lagi aku jatuh cinta?huh!..jawapannya aku sendiri pon tak pasti bila..tapi aku rasa takut pulak nak bercinta lagi,sebab cinta aku selalu di khianati..mm..nak buat cam ner kan?Tuhan dah uji aku cam  tuh..terima jer lah sebab aku yakin mungkin ALLAH nak bagi aku yang lebih baik lagi kan?..kadang2 kita tak sedar yang sebenarnya diya berada dekat jer di depan mata kita...

Thanks my frenz..

                 sebelum aku nak merapu dengan lebih mendalam lagi,aku nak wish lah thanks kat my frens aku yang sorang nie..korang jangan lupa semak kart diya punya blog gak yup..huhu...sebab diya lah blog aku 'bernyawa' sekarang nie..hahah..caya lah weyh..mm..sebenarnya member aku tuh baik orangnya tapi kengkadang sengal gak rupanya...hehe..diya tuh nak kata hencem tak jugak,,tapi boleh larh..huhu..boleh tahan gak lah ramainya peminat diya tuh but not including me...OMG...hahaha..(jgn mrh weyh,gurau2 jer)..nie pon pic curi2 aku ambik..hahaha....