Tuesday, 3 January 2012

keluarga bahagia

nah...ini lah keluarga besar aku,,KELUARGA BAHAGIA ERAT SENTIASA..huhuh..law xsilap aku lah kan nie keluaga keturunan orang pasir salak..pergh!!bangga rasanya lau keturunan kita keturunan pahlawan..keh3..tapi sebenarnya bukan nie saja,,ada lagi tau cuma masa nie ramai yg xbalik..al maklum lew time capture pic nie pon masa raya tahun 2010..huhu..pape pon aku cucu pah bedah keturunan abd ghafar..huhu..lau korang berkesempatan pegi pasir salak,,selak2 lew nama keturunan keluarga kat situ ea..search lew nama baedah abdl ghafar..haa tu diya..tu lah opah aku..hehehe..bangga lah weyh..terasa darah pahlawan tuh meresap dalam diri nie..hehehe...ok lah next time aku story lagi yup!!yuuhuu...